donderdag 23 oktober 2008

Laat het u smaken

# Rejoice beloved readers, this time no German anymore ;-)

Deze week heb ik al verdomd veel culinaire trekjes vertoond. Zondagavond kwamen 'the girls' me helpen mijn dessertjes op te peuzelen. Met zelfgemaakte chocomousse (of beter 'schuim van chocolade'), fijne fruitsla en pannekoeken à la carte, werd het een geslaagd avondje.

Eline bakt pannekoeken

De volgende dag had ik, na een afwezigheid van enig slaatje hier in Zwitserland, voor mezelf een hele kom tonijnsla bereidt. Gesmaakt dat dat heeft ;-).


Gisterenavond was het dan International Evening, maar die heeft - door de grote mix aan verschillende gerechten - meer een klomp in mijn maag achtergelaten dan een nieuw uit te proberen recept. Onze 3-schakeringen chocomousse met witte chocoladen schilfertjes oogste succes. ;)

Vandaag zal het helaas niet zo een culinair hoogstandje zijn, aangezien de data voor mijn thesis eindelijk toegekomen zijn.


A +,


A.

Geen opmerkingen: